YOZGAT / SORGUN - Şehit Nusrat Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

YOZGAT İL GENELİ ARAPÇA ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ İL İKİNCİSİ OLDU.ÖĞRENCİMİZ NUR CENNET BÖLÜKBAŞI VE SORUMLU ÖĞRTMENİMİZ ESMA YALINIZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Nis

AİLE ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA 17/04/2024 GÜNÜ VELİLERİMİZE YÖNELİK AKRAN İLİŞKİLERİ KONULU FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nis

AİLE ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI EYLEM PANIMIZ DOĞRULTUSUNDA 04/04/2024 GÜNÜ ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK AKARAN İLİŞKİLERİ KONULU ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Arapça Şiir Okuma Yarışmasında okulumuz öğrencisi Nurcennet BÖLÜKBAŞI ön eleme turunu başarıyla tamamladı.Kendisini tebrik ediyoruz

Nis

eTwinning proje etkinliklerimiz devam ediyor. "Valuable with values"(değerler eğitimi) adlı eTwinning projemizin bir etkinliğini daha yaptık. İngilizce öğretmenimiz Havva Kahramaner 'in önderliğinde bu ay paylaşma ve yardımlaşma etkinliği olarak bir koli hazırlandı. Okulum 11-B sınıfı öğrencilerinin katkılarıyla içinde oyuncak ve hikaye kitaplarının olduğu bir koli hazırlandı ve deprem bölgesi olan Hatay'daki bir köy okuluna gönderildi. Oyuncak ve hikaye kitaplarını alan çocuklar çok mutlu olduklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Nis

OKUMUZ ŞEHİT NUSRAT ATMACA KIZ ANADOLU İMAM HATİP BÜNYESİNDE 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN  ORTAOKUL AÇILACAKTIR.ÖĞRENCİLERİMİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.

Nis

"Students' Voices: Well-being at school " adlı eTwinning projemizin sonuna yaklaştık. Bu toplantının konusu "Peer Dynamics " idi. İngilizce öğretmenimiz Havva KAHRAMANER 'in yürüttüğü projenin toplantısına Türkiye, İtalya, Romanya ve Sırbistan katıldı. Havva hocamızın wordwall Web 2.0 aracını kullanarak hazırladığı etkinlik sayesinde toplantı oldukça eğlenceli geçmiş ve katılım yoğun olmuştur.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN İLÇE MÜFTÜMÜZ İSA YAYKIN "İMAM HATİPLİ OLMAK"KONULU KONFERANS VERDİ.KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Havva KAHRAMANER 'in moderatörlüğünde bir toplantı daha gerçekleşmiştir.Konusu "Inclusion of Foreign students" olan toplantıya Romamya, Sırbistan, İtalya ve Türkiye katılmıştır. Havva hocanın "wordwall" web 2.00 aracını kullanarak hazırladığı aktivite ile keyifli bir toplantı daha yapılmıştır.

Mrt

"Students' Voices: Directions to school well-being " adlı eTwinning projesinin bir toplantısı daha gerceklesti. İngilizce öğretmenimiz Havva Kahramaner tarafından yürütülen projenin bu haftaki konusu "Kendini okula/sınıfa ait hissetme" idi. Havva hocamızın hazırlamış olduğu wordwall oyunu ile eğlenceli ve fikir alışverişinin olduğu keyifli bir toplantı olmuştur.

Mrt

"Valuable with Values " eTwinning projesi toplantısı gerçekleşmiştir.  İngilizce öğretmenimiz Havva KAHRAMANER 'in yürüttüğü değerler eğitimi proje toplantısı Türkiye,  Romanya ve Yunanistan'ın katılımıyla gerçekleşmiştir. Toplantıya öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır. Bu ayki konusu "Arkadaşlık " olan toplantıda öğrenciler Arkadaşlık hakkında yapacakları çalışmalardan bahsetmislerdir.

Şbt

OKULUMUZDA DÜZENLENEN 11.SINIFLAR ARASI MÜNAZARA ETKİNLİĞİNDE 11-A SINIFI BAŞARILI OLMUŞTUR.TEBRİK EDİYORUZ

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YAPILAN HADİS EZBERLEME YARIŞMASINDA 9/A SINIFINDAN SÜMEYYE BABAARSLAN BİRİNCİ,  10/A SINIFINDAN AYŞENUR SILA ALPAYDIN İKİNCİ OLMUŞTUR

Şbt

ARE YOU READY FOR CHANGE eTwinning Projesi Başarı Sertifikaları Katılımcı Öğrencilerimize teslim edildi.Kendilerini tebrik ediyoruz

Şbt

Yeni bir eTwinning proje toplantısı yapıldı. Okulumuz İngilizce öğretmeni Havva KAHRAMANER in kuruculuğunu  yaptığı "Students' Voices: Well-being at school" adlı projenin bir toplantısı daha oldu. Konusu "okulda mutluluk" olan toplantıya İtalya, Sırbistan, Türkiye ve Romanya katıldı.